Evoluția care îți schimbă viața. Descoperă gama Valena Life și Allure, acum și în Rep. Moldova
Anunț
15 martie 2017

Odeskabel Moldova şi Legrand, specialistul global în infrastructuri electrice și digitale, anunță lansarea gamei de aparataj de câmp Valena Life/Allure în Republica Moldova.

Noua gamă Valena Life/Allure beneficiază de cunoştinţele acumulate la nivel global de către Legrand şi oferă astfel soluţii din ce în ce mai performante pentru segmentele rezidențial și terțiar: o gamă completă de întrerupătoare și prize, precum și soluții multimedia și alte dispozitive pentru un control inteligent al spațiului. Mecanismul inovator, varietatea funcţiunilor şi creativitatea materialelor reprezintă beneficiile principale pentru utilizator.

 “Lansarea gamei Valena Life/Allure, prin parteneriatul cu Legrand România, se înscrie în strategia Odeskabel de a oferi clienţilor săi produse şi soluţii complexe, la cel mai înalt nivel de calitate. Gama stabileşte un nou standard în aparatajul de câmp: mecanismul inovator reprezintă un mare beneficiu pentru instalatori, în timp ce designul modern, finisajele creative și cele peste 150 de funcțiuni îi oferă consumatorului final posibilitatea să-şi exprime personalitatea şi să aibă acces uşor la soluții moderne.“ a declarat Călin Suruceanu, director comercial Odeskabel Moldova.

“Legrand România susţine cu încredere parteneriatul cu Odeskabel Moldova pentru distribuţia produselor şi soluţiilor Legrand. Construim astfel pe experienţa acumulată de-a lungul anilor de către ambele companii, cu scopul de a oferi clienţilor noştri răspunsul potrivit în orice proiect din segmentele rezidenţial sau terţiar. Noua gamă Valena Life/Allure extinde portofoliul de produse şi oferă consumatorului acces la soluţii în pas cu tehnologia modernă.” a declarat Călin Pașcalău, director general Legrand România.

Peste 150 de funcţiuni

Valena Life/Allure oferă consumatorilor un set complet de produse, pentru soluții de actualitate, în ton cu tendințele globale de ultimă oră: funcțiuni inovatoare cum sunt priza mixtă, formată din priză simplă și încărcător USB, care poate înlocui o priză tradițională fără a schimba cablarea și doza; întrerupătoare pentru economie de energie; ramă pentru 2 prize duble instalate multi-post; modul bluetooth ce poate fi conectat la sistemul de difuziune sonoră pentru redarea muzicii direct pe pe smartphone/tabletă/mp4. Noua gamă include de asemenea prize duble USB și numeroase soluții multimedia, soluții pentru spațiile de birouri, soluții de administrare a încălzirii și control radio, prin care consumatorii pot controla wireless iluminatul și storurile atât din casă, cât și de la distanță cu ajutorul aplicației pentru dispozitivele cu iOS și Android.

Design modern şi remarcabil

Valena Life este caracterizată de un design modern, deopotrivă simplu şi rafinat. Curbele discrete ale întrerupătorului și delicatețea liniilor definesc suplețea acestuia, creând impresia că plutește lângă perete. Cele 16 finisaje pentru ramă și cele 3 finisaje pentru placa mecanismului invită utilizatorii să-și decoreze casa în stilul care îi reprezintă: de la clasic, contemporan, până la îndrăzneț și expresiv.

Pentru cei care doresc materiale autentice şi un design remarcabil, Valena Allure oferă utilizatorilor posibilitatea de a alege dintre materiale naturale precum metalul, sticla, pielea sau lemnul. Cu 22 de finisaje pentru ramă și 7 finisaje pentru placa mecanismului, Valena Allure ilustrează ultimele tendințe în design interior: prin minimalism sau exuberanţă, produsele se integrează perfect în ambient cu finisaje premium, în culori și texturi diverse.

Mecanism inovator

Mecanismul inovator Valena In’Matic este cel mai performant mecanism din clasa sa și succesorul renumitului mecanism Pro21, care a revoluționat piața de aparataj de câmp. In’Matic este sigur, fiabil și performant, mulțumită bornelor automate, sistemului de gheare cu dinți dubli, protecției pentru copii integrate în mecanism și suportului izolat care îmbină rezistența metalului cu protecția oferită de plastic împotriva șocurilor electrice. În plus, elementele inovatoare asigură reducerea timpului de montaj cu până la 50%.

Dezvoltarea noii platforme Valena a reprezentat o prioritate strategică pentru Grupul Legrand și a presupus peste 85.000 ore de cercetare şi crearea a peste 2500 de produse.