Odeskabel-Moldova: Două decenii de excelență și inovație pe piața cablurilor și instalațiilor electrice
Anunț
28 ianuarie 2024

Odeskabel-Moldova marchează cu mândrie două decenii de excelență în furnizarea soluțiilor de calitate pe piața cablurilor și instalațiilor electrice. Cu un istoric solid de profesionalism și flexibilitate, compania a devenit un punct de referință în domeniu, dezvoltând parteneriate de încredere și oferindu-le clienților soluții progresiste, sustenabile și eficiente energetic.

Directorul IM CC „Odeskabel -Moldova” SRL, Oleg Muntean, susține că pe o piață extrem de competitivă, Odeskabel-Moldova a dat dovadă de performanță indubitabilă, probată prin parteneriate de lungă durată cu furnizori din afara țării și clienții locali: 

„Ne-am asumat misiunea de a inova, de a oferi în permanență clienților noștri cele mai noi produse disponibile la nivel internațional, gândite să îmbunătățească calitatea vieții, dar și să contribuie la eficiența energetică a locuințelor și a oficiilor”.

Compania își exprimă recunoștința față de clienții fideli, marcând acest moment aniversar printr- un gest special de apreciere pentru companiile mari și mijlocii care au contribuit la succesul său, fapt subliniat și de directorul comercial al IM CC „Odeskabel-Moldova” SRL, Călin Suruceanu.

„Timp de două decenii eforturile companiei noastre au fost direcționate către dezvoltarea de parteneriate de încredere și creșterea unei echipe profesioniste. Am plasat mereu în centrul acțiunilor noastre necesitățile clientului, oferindu-i nu doar instalațiile electrice solicitate, dar am venit de fiecare data cu soluții progresiste sustenabile și eficiente energetic”, a spus Călin Suruceanu.

Declarațiile sunt confirmate și de clienții companiei, mulți dintre ei având o colaborare de ani buni cu Odeskabel-Moldova.

„Colaborăm cu Odeskabel-Moldova mai bine de 20 de ani, suntem foarte mulțumiți de calitatea produselor, interacțiunii și încrederea reciprocă”, a declarat Serghei Hijnîi „Elnamont” FPC SRL.

Cu o colaborare îndelungată se mândrește și Andrei Tanaşciuc de la „Moldova-Transgaz” SA. Antreprenorul menționează că lucrează cu compania Odeskabel-Moldova de mai bine de 10 ani:

„Suntem foarte mulțumiți de calitatea și produsele prestate de compania Odeskabel-Moldova. Compania a fost aleasă pentru echipa sa profesionistă și pentru că abordează orice problemă eficient și rapid”.

Un partener de încredere, chiar de la înființarea IM CC “Odeskabel-Moldova” SRL este și Ion Ivanciuc de la „Aranbar-Electro” SRL, care recomandă cu mare încredere produsele companiei,pentru calitatea lor superioară și apreciază conlucrarea de durată menținută de un personal profesionist.

În spatele succesului Odeskabel-Moldova se află o echipă mereu activă și ambițioasă, formată din 20 de profesioniști dedicați. Fiecare membru, atât cei care au fost de la început, cât și cei care s-au alăturat pe parcurs, au contribuit la crearea unei culturi organizaționale unite și orientate către atingerea obiectivelor comune. 

Cu încredere, curaj și optimism, echipa se pregătește să continue această călătorie de succes pentru următorii 20 de ani, rămânând conectată la calitate.

Cu peste 2000 de proiecte anuale și un portofoliu diversificat de aproximativ 5000 de articole atent selectate de la furnizori internaționali, Odeskabel-Moldova acoperă nevoile variate ale clienților săi. De la produsele uzuale la cele premium, smart sau eco, compania se adaptează continuu pentru a satisface cerințele în schimbare ale pieței.

În spiritul inovației, Odeskabel-Moldova a oferit sistematic clienților produse și soluții de top. În 2019, a lansat în Republica Moldova prima soluție de încărcare a automobilelor electrice - Green’UP, care a adus beneficii atât consumatorilor finali, cât și companiilor, contribuind la o deschidere mai mare spre energiile regenerabile.

La finele anului 2023, compania aduce pe piață o altă inovație - gama de transformatoare cu izolație din rășină, printre cele mai inovatoare echipamente de acest fel la nivel mondial, care promovează sustenabilitatea și respectul față de mediu. Comparativ cu tranformatoarele mult mai poluante, transformatoarele uscate Legrand sunt mai prietenoase cu mediul. Astfel, neavând lichid izolant, poluarea este diminuată considerabil.

Odeskabel-Moldova își exprimă încrederea că următorii 20 de ani vor fi la fel de rodnici în proiecte inovatoare, colaborări de succes și parteneriate de încredere. Cu un angajament continuu față de calitate, eficiență energetică și sustenabilitate, compania rămâne un lider de încredere într-un sector în continuă evoluție.